Over

Martens Transport Venray is een familiebedrijf gevestigd in Venray en bedient vanuit daar al ruim 80 jaar een breed scala aan opdrachtgevers door heel Europa. Transport zit in onze genen en wordt doorgegeven van generatie op generatie. We zijn voorloper in specialistische transporten en zijn daardoor erg breed inzetbaar en uiterst flexibel.
Een persoonlijke klantrelatie is voor ons belangrijk, persoonlijke benadering en afspraak is afspraak. Deze kernwaarden zitten diepgeworteld in onze bedrijfscultuur, zowel op het kantoor als op de weg.

Wanneer we vooruit kijken zien we de sector snel veranderen, we maken er werk van om op deze veranderingen tijdig in te spelen. Daardoor zijn we continu bezig met innovatie, in ons wagenpark maar ook op kantoor. Zo blijven we efficiënt opereren en onze transportdiensten naar tevredenheid uitvoeren.

Bekijk meer foto's in onze fotogalerij
Enkele markten die wij met regelmaat bedienen
Bouwtransport, boom- en planttransport, plantentransport, staaltransport, machinetransport, industrietransport, uitzonderlijk transport, kraantransport, milieutransport, Engelandtransport. Bekijk het complete overzicht.

Modern en uitgebreid wagenpark

Het juiste materiaal voor elk transport, daarmee transporteren we op een veilige en efficiëntie manier. Elke sector heeft zijn eigen behoeftes, bij Martens Transport Venray spelen we hierop in. Door jarenlang tijdig mee te bewegen met de markt hebben wij de juiste mensen en een uitgebreid wagenpark samengesteld. Voor elk transport hebben we de juiste combinatie.
Bekijk ons wagenpark/opleggeroverzicht
Over Martens Transport Venray

Maak kennis met ons team

Vacatures

Ambieer je een leuke en afwisselende uitdaging in de transportsector en lijkt het je wat om deel uit te maken van ons team?

Klik hier en bekijk onze actuele vacatures.
phone-handsetchevron-downarrow-rightchevron-up-circle